Workshop Batikken verbindt Familieherinneringen

 

Workshop Batikken verbindt Familieherinneringen.

Shelly hoopt anderen te kunnen inspireren die zich verwant voelen met de geschiedenis van Nederlands-Indië. Daarom geeft zij  workshops op elke locatie door heel Nederland.

Familie Herinneringen is niet alleen voor mensen van Indische en Molukse afkomst. Iedereen kan meedoen, van welke afkomst dan ook, iedereen heeft zijn eigen gedenkwaardige familiegeschiedenis uit het land van herkomst. Voor volgende generaties is het een waardevol beeldend verhaal, voor meer begrip en respect van gelukkige, verdrietige of anekdotische vertellingen.
Bijvoorbeeld maak van uw oude koffer, kist, bewaardoos of meubelstukje samen met uw (klein) kinderen een waar batik kunstwerk met (kopieën van) uw nostalgische foto’s en documenten.

De workshops zijn op maat en kan op elke locatie of in mijn atelier. Kosten inclusief materiaal exclusief reiskosten. Tijdsduur en kosten per persoon inclusief koffie/thee en spekkoek.

1.5 uur € 20,- p.p.

3 uur   € 40,- p.p.

6 uur   € 80,- p.p.

Workshop voor groepen duurt 1.5 uur zoals familie of vriendenfeest, onderwijs, instellingen en bedrijven. Kosten afhankelijk van situatie en aantal deelnemers in een groep vanaf € 150,-  incl. materialen, excl. reiskosten.